HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

munkahely teremtés

2007.11.27. 13:06 Suttyó a kitiltott

Ez lenne az egyedüli megoldás kishazánkban a probléma megoldásra, és itt a világ végén is. De hogy kezdjük? Roppant egyszerűen, első lépésben mindenki változtassa meg a nevét. Arra vigyázzunk, ne legyen mindenki Béla, mert az a filmben sem jött be a falunak. Viszont ami bejött a falunkban... azt mondta a horgászni már ritkán járó barátom, hogy ezzel a fálygli névvel már száz éve nem született normális ember barcson. Én ehhez a halfogó részhez nem értek, de ami igaz az igaz, a magukhoz való eszük azért megvan. Ha mindenkinek efbetűvel kezdődne a neve, akkor városi pénzből nem csak kukaüzemet lehetne venni, hanem kivásárolhatná mindenki magának a faluban azt amihez ért és ezt  törvénybe foglalná a rétinégerek védőszentje, mintegy kizárva minden konkurenciát! Kuka és vízdíj példáján tovább. Ugye milyen frenki lenne? Mindenkinek kötelező a kuka és vízdíj+nemkorrektcsatornadíj ugye? Na akkor lehetne ez mással is így, és mindenki boldog lenne a faluban, hiszen ha valaki nem fizetne, egyből lecsap a r.v. törvénye aztán egyből irgumburgum! Lenne is rend, és valódi demokrácia, hiszen mindenkinek jutna az egyenlősdiből, mindenkinek a rétinégerek védőszentje törvénye garantálná a megélhetését.

Aztán törvényben megszabhatnánk, hogy például az, aki például csak hat évente egyszer tankol a helyi benyakúton, (ezzel nem engedi meg magának azt a luxust, hogy külön adót rakjon a költségvetésbe), azt kötelezzük meg nem fizetett rétinéger szomjoltó adó pótlék megfizetésére! Ekkora nagyképűséget, mozdony nélkül venni vagont, aztán lassan már sín sem lesz, hiszen az orkok összeszedik..

apropó orkok... a bvö megint kicenzorálta a hsz-omat, pedig nem is volt semmi rasszista benne... de most rábaszik a rétinégerek védőszentje, mert unork kisebbségi önkormányzat megalapításába kezdtünk, mi unorkok. Aki unorknak véli magát, jelezze mailban, küldöm a jelentkezési lapot. A lényeg, többen legyünk, mint az orkok és akkor a legnagyobb kisebbségi önkormányzatunk lesz, az orkok úgyis a mi adónkból élősködnek.

Akire nem illenek az alábbi ork jellemvonások és tulajdonságok, folklór elemek, az bátran igényeljen jelentkezési lapot!

 

-kiskorú családtaggal nemi életet él és belterjesen szaporodik

-ellések után a friss kisorkot azonnal elássa, elégeti, megeszi stb.

-nyugdíjasokat vadász le, azok pénzének megszerzése céljából

-utak mellett benzint kunyerál vastag tömlővel, kannával, bőszoknyásvirágmintáskövérnagyhangú ork nősténnyel fenyegetve

-mások megtakarított tárgyait magához veszi, és sajátjának tekinti csak azért, mert a tárgyak valódi tulajdonosa nem áll a vagyontárgya mellett

-az is ork, aki orkot etet, pénzt ad neki unorkoktól elszedett javakat átad az ork szavazatokért a négyévenkénti ládáscirkuszparódián

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr77243624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása