HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

ami a bvöből kicenzurázódik majd

2008.01.30. 20:59 Suttyó a kitiltott

Börtönőr K.vár  (Kornél barátom (után szabadon))

B.Zolika! Kálmán bátyád is volt lakónk, és lesz is még. Én sem általánosítok, de idebent 95%-a fogvatartottaknak  roma, cigány, nevezd ahogy akarod. Valamint magyarázd az életmódotokat annak akinek akarod. 
Zámoly, Szalonna, Olaszliszka, Marcali, Hajdúhadház, a makói Heni megköszörülés utáni felgyújtása, de itt a szomszédban Tótujfau rablás.  Patai Józsika, a kis romaugli a Blaháról, az agyonvert 17 éves budapesti középiskolás. Minden héten több gyilkosság, naponta rablás erőszak országunkban.  Ez biztos a csúnya fasiszták és rasszisták rágalma ugye? Alkalmatlanok vagytok a békés társadalmi együttélésre, roma kulturának nevezett ceglédikanna püfölésetek szánalmas. Nálatok a családon belüli nemi élet kiskoruakkal a cigányfolklór része, na ezzel sosem fogtok integrálódni, bármennyire is erőltetik a hollóbizniszes spanjaitok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr19318723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása