HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

szivárvány, te kis holobizniszintegrátor

2008.02.05. 07:50 Suttyó a kitiltott

 Na ez felkúrta az agyamat:

 

Balogh Zolinak. Mindenekelőtt: nem roma, magyar ember vagyok. Mélységesen elitélem a Szigetváron történteket.... Szégyenlem, hogy ilyen emberek élnek Barcson! Hihetetlen, hogy ezek a fiatalok milyen gátlástalan gazemberek! Hogy tehet ilyet bárki is! Gyenge védtelen nőket bántalmazni, mert romák!!! Nagyon büszkék lehetnek magukra! 5 férfi 2 nő ellen!! Remélem mindegyik börtönbe kerül, (esetleg romák mellé...). Mit szólnának ezek a fiatalok, ha ők a vajdaságban, kárpátalján, a felvidéken, vagy bárhol másutt élnének, mint kisebbség, s azért megvernék őket, mert MAGYAROK??? Mint ahogy hallunk is ilyen híreket ! Mármint, hogy verik az ottani magyarokat, amin fel is háborodunk és el is itéljük, - nagyon helyesen! Ugyanakkor Zoli, muszály azt is megemlítenem, hogy a másik (roma oldalról) is történik brutális, gátlástalan támadás a nem roma ember felé, - nem is kevés! Bizony nem is olyan régen a városunkban is történtek ilyen esetek. Arról nem is beszélve, hogy a médiákban nagyon gyakran kapunk hírt arról, hogy romák támadtak (gyilkoltak..). Én elhiszem, és meg is értelek, hogy érzékeny vagy, mert azt gondolod, hogy mindig a romák vannak megbélyegezve, elitélve. De hidd el, az emberek többsége - főleg itt Barcson - úgyanugy elitéli az agressziót, brutalitást mindegyik oldalról (akár roma, akár magyar), mint én! Szerintem nem kell gerjeszteni az indulatokat! Józan ésszel kell gondolkodni, s el kell itélni a brutalitást bármely népcsoportnál is jelenjen meg!

 

 

 És erre ragadtattam magam...

Szivárványnak. Mindenekelőtt: magyar ember vagyok, mindenki másképp mínősít. Mélységesen elítélem a Tótujfaluban, Marcaliban, Olaszliszkán, Budapesten….. Magyarországon történteket. Ugyanis mára nár sorolhatnám vég nélkül hazám településeit. Hihetetlen, hogy az oktatásért felelős politikusok milyen gátlástalan gazemberek.  Nagyon büszkék lehetnek magukra, remélem a hazánkban tomboló agresszív bűnözési hullám nem idén lebarnult élszörfösei közé kerülnek. És egy kérdés… miféle támadás történt Szigetváron, sem egy halott, sem egy súlyos sérült, még csak hematómákat sem tudnak az „áldozatok” felmutatni?  Csak nem a jól ismert 70 évvel ezelőtti recept került elő?  Látom sikerült valamit  integrálni a szivárvány fényében, romologizálni a holobizniszt nem kis teljesítmény.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr77325894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hope 2008.02.23. 08:37:41

Nagyon igazad van. A két sértett Szigetváron akik éppen a kocsmából jöttek haza 10 órakor, ha olyan tisztességes, akkor mit keres este 10-kor a kocsmából hazajövet. Én miért nem jövök a kocsmából hazafele este 10-kor a lányommal, vagy úgy egyébként miért nem járunk kocsmába? Milyen az az anya aki a 16 éves lányát elviszi a kocsmába. Őket kell védeni? Meg kérdem én ha leütötték, hogy a nyoma? Kit úgy fejbeütnek, hogy összeesik, annak nyoma van, elég rendesen. Kedves "szivávány" végig sem gondolta mielött leírta a véleményét.

hope 2008.02.23. 09:03:22

Még annyit szivárványnak erre a megjegyzésére: "Remélem mindegyik börtönbe kerül, (esetleg romák mellé...)" Ha Te is börtönbe kerkülsz - és a mai világban megvan az esély - romák mellé, tutira veheted, téged is kicsinálnak. Ne ossz pofononak, mert van amikor forditva csattan el.
Ezt most találtam a neten:
"Akkor állítsuk szembe a szigetvári mindent felülmúlóan borzalmas bűntényt a cigányok néhány apróbb, lényegében jelentéktelen csínytevésével:


Olaszliszka - tömeges lincselés "öljétek meg a magyart" felkiáltással
Kecskemét – 3 cigány nő karókkal agyonvert egy 16 éves magyar fiút
Kisvárda – 17 éves magyar lányt késelt meg 4 cigány
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves magyar fiút


A rasszista indíték vizsgálata a fenti, cigányok által magyarokkal szemben elkövetett élet elleni bűncselekményeknél elmaradt. A média sem ajvékolt úgy mint a "példátlanul brutális" szigetvári esetnél, bár Olaszliszkát szerencsére már nem tudták elhallgatni.

Tessék, lehet vitakozni a tényekkel."
És nem beszéltünk a barcsi testvérpár "pólusparkoló"-ban történt esetéről.
Sajnos ez a szomorú valóság!
süti beállítások módosítása