HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

avagy a gyereknap

2008.05.27. 07:59 Suttyó a kitiltott

Már kilenc éve mindkét oldalon állok e támával, de ez az idei volt az amikor azt mondtam elég.

Béláim, gondókoggyunk! Ha nem lehet beférni a rétinéger inváziótól a strandra gyereknapon, ha nem lehet semmit pitbull őrizete nélkül letenni, akkor mire a francra vár mindenki, hiszen ezeknél a 15 életévük elérésekor a második ellés már rutin. Ez a parazita féreginvázió adja majd össze a nyugdíjunkat? A nyolc év alattiak fele ilyen típus.

Pécs. Pénteken két perccel az érkezésünk előtt feltörték az egyik kocsinkat. A szemben lévő szalonból a portás látta az egészet, de nem telefonál a rendőröknek, nem tanúskodik, mert fél. Félti a bőrét, fizetését, ami maradt neki, így 2008-ra. Mert mi is maradt neki... adózhat haláláig, a judeai bank-gyógyszer-politika maffia áldozata, használják amíg él, majd jelzáloggal terhelt vagyona már új tulajra is száll át...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr13489648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása