HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

a falusi folklór

2007.12.11. 08:03 Suttyó a kitiltott

Avagy a vidék miért nem hanukázhat?

Nekünk miért csak a tatárjárást elhomályosító ork randalírozás jut? Úgy ünnepelném az orkok feletti győzelmünket és hanukáznék bamba tekintettel az orrom mögül én is. A gyerekeknek az iskolában már van hollókoszt emléknap. Pedig volt már a Magyar történelemben nagyobb veszteség is, amiről nem kötelező megemlékezni. A legnagyobb jelenleg zajlik, hiszen a kórházakban már több ork bújik ki a napfényre, mint unork. Tőlünk nyugatra olyan publikációk jelennek meg, hogy 6 év sem kell, hogy a jelenlegi nyugdíj rendszer összeomoljon hazánkban. Én ezt nem hiszem, hiszen cseperedik a szorgalmas ork nemzedék, akik már most is nap mint nap hallatják hangjukat, mikor egy rablás, van amikor gyilkosság is jut. Persze ez szigorúan az ork kultúra része, amit integrálni kell a mi kultúránkba, az iskolákban már neve is van "romaintegrációsprogram". Itt mindenki azt ünnepel amit akar, csak a lényeg, hogy rajtunk élősködjenek.

Most mehetek a tűzoltóságra engedélyért, mert hanukagyertyát akarok gyújtani, csak közel lesz az épülethez. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr88259990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása