HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

" a magyarok nyilaitól ments meg uram minket "

2008.03.17. 15:44 Suttyó a kitiltott

Vagyis, a honfoglaló magyarok leszármazottai még köztünk élnek, hiszen retteg minden rézbőrű. Szegény romák annyi évszázadon keresztül próbálkoztak hiába lebeszélni a nyilas magyarokat és a többi európai népet mérhetetlen rasszizmusukról.

Mindig is nagylelkűek voltak, ha lehetett, nem vették el a munkalehetőségeket a magyaroktól, hanem magukra vállalták a munkanélküliség nyomasztó terhét - némi segélyért cserébe.

Ahhoz képest, hogy minden magyar bűnös nyilas, ők mégsem büntettek meg mindenkit, ahogy járt volna, csak végszükség esetén statuálnak példát elszántan rasszista öregek vagy gyermekek befenyítésével, vagy Szögi Lajosok kivégzésével, ebből is látszik, hogy irgalmas szívű népek.

Talán más kontinensen, más, toleránsabb népeket sikerül megváltoztatniuk, átnevelniük, mert velünk sajnos kudarcot vallottak, hiába volt a sok antirasszista propaganda, vagy bicskás fegyelmezés, nem használt nekünk.

Ami karddal vétetett az kard által vész el... nem tudom ez igaz a nyilakra is? Előörsként ránk szabadított erdőszéli sátorosból, vattaállásokban erőszakkal szocializáltak, nyíltan szabadrabolnak szerte szét. Aztán ha elfogy a rabolni való, vajon tovább álnak majd, és elzálogosított földjeinket nagyorrú tulajdonosok veszik birtokba, vagy még majd el kell a megmaradtakat hajtani?...úgy palesztin módra...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr81384675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása