HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

2008

2008.01.03. 19:22 Suttyó a kitiltott

Úgy kezdődött ahogy 2007 véget ért. Csak az ork ivadékok "boldogújévet" üvöltöztek.

Olyan furcsa kihalt a bvö honlapon a vendégkönyv. Köszönet az wikipédián szocializálódott rétinéger védőszentnek, hogy a Karácsonyi és a Pogány újévi köszöntő megjelenhetett. Gondolom semmit nem olvasott W.A.-től, mert ha én rasszista vagyok, akkor Wass Albert...  na mindegy.

Ki mit tud. Ez lehet a túlélés alapja. Azon elmélkedtünk, hogy a helyi közéletben az őskomzár ejtőernyős pozíciók közé, hogyan eshetett be Szakos Gábor, mint Csurka Pista bácsi híve (elmúlt idők). Hiszen az ótépé, mint bvö számlavezető, ilyen kinevezésekkor kikéri mindig a városführer véleményét. Hiába no, az információ a legfőbb érték még mindig. Ez tájidegen a hétköznapi rutin szerint Losonczi Pali bácsi földjén. Ahol kistérségi menágerként végzik az alkalmatlan bankárok, és aki nem velünk az ellenünk elvtársak. Az, hogy ki mit tud, azt nem tudom, de hogy ezért mi jár azt ugye látom. Aki kíváncsi, hamar megöregszik, tartja a mondás. Én egyre nehezebben hajolok le, bekötni a cipőmet....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr45283615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása