HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

kijárási tilalom tervezet???

2007.11.22. 10:30 Suttyó a kitiltott

idézet a bvö vendégkönyvből...

 

"

2007.11.21 19:26freedom77
KJÁRÁSI TILALOM BARCSON? Tisztelt városlakók. Az általunk választott képviselőtestület a városvezetés javaslatára holnap arra készül, hogy megszavazzon egy olyan rendeletet, amely minden vendéglátóhelynek hétköznap este 10 órakor, hétvégén pedig este 12 órakor be kelljen zárniuk! Ez felháborító. Gazdasági és állampolgári jogi oldalról is. Én nem akarok másik városba járni szórakozni. Szerintem ez korlátozza a személyiségi jogaimat. Felnőtt nagykorú állampolgár vagyok. Ilyen utoljára a rendszerváltás előtt volt! Ti mit szóltok hozzá?

 

2007.11.21 19:47Szabó Miklós
Figyelem Barcsiak!Hallottam az új rendeletről miszerint a szórakózó helyeket be akarják záratni este 10 után. Kérdem én akkor mit csináljunk 10 után? Mennyünk haza és nézzük a Győzike showt?Mert semilyen más szórakozási lehetőség nincsen ezen kivül.Ugy látszik abba nem gondoltak bele akik meghozták ezt a rendeletet hogyha be zárnak a szórakozó helyek nem fognak a fiatalok hazamenni hanem az utcán fognak randalirozni.Ez kell Barcsnak?Mert ha igen akkor jó uton halad hogy tönkre vágják mégjobban az utcákat és az emlék müveket. meg a várost.

 

 

Hát igen, a sok nyugdíjas nem tud aludni. Negyvenéves nyugdíjasok, határőrök, rendőrök, tűzoltók.. és nem tudnak majd a nyakadban csaholni a déemben, mert álmosak lesznek és alszanak majd a sarokba dobott kabáton.  Orwelli kép ez itt a világvégén. De a legjobb a cenzor a vendégkönyvben...  ugyanis ez átmehett:

2007.11.21 21:38Feri
Feri ESTE 10 után mit fogsz csinálni??? a barátaiddal együtt? Amit eddig is , egymást.

 

Ja, hogy a kukák és a város szemete közt összefüggés van? Nem esik messze a szemét a kukától?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr9237918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása