HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

kedd, azaz barcson az első munkanap

2007.11.20. 08:24 Suttyó a kitiltott

Miután oly sok nagyszerű embert adott országunknak településünk, ezt a nagyszerű ötletet is szeretném megemlíteni, ami szinte egyedül álló. Azaz, hétfőn itt nincs nyitva a boltok nagyrésze. Illetve már egyre több nyitva van, hiszen a négy és fél munkanapból nem tudják kitermelni a járulékos költségeket. De nem ez ami a kommunizmus felé tartó úton felháborított, hanem megint csak "A" hivatal... bvö.  Itt működik ugyanis az ocsmányiroda. Tudjuk, ezt a nagyszerű ötletet nem az ő nyakukba kell varrni- hogy ott vannak ahol-, jobban szerettek ők a régi épület falain belül ténykedni, de azért az mégis csak kurvára pofátlanság hogy... és itt nagy levegőt veszek..  pénteken 11 órakor Kaposvárról felhívom, a bvö ügyfélszolgálatát, meddig is van nyitva az élősködöket eltartó hivataljuk. A válasz 13.00-ig. Akkor huss, irány délnek, és visszagurultam landoltam is 12.30-kor bvö udvarán. A székelykapus bejáraton tábla "csak dolgozóknak" ezt a sok here egész héten magasról leszarja, tehát én is és behajtok. Na itt jön a pofára esés, ugyanis a parkoló tök üres, ekkor már az agyam elkezdett kattogni...  bemegyek az épületbe, sehol senki... ill. de .. egy valaki aki elmondta, hülyevagy? pénteken? délben mindenki hazamegy.. és beleröhögött a bamba arcomba... ugyanis ez barcs. "Egy vállalkozóbarát élhető csendes kisváros." Fefe! Kifizeted a benyámat vagy a telefonos  félre tájékoztató kisasszonytól kérjem el?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr42235273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása