HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

szigetvári pofozkodás, öt barcsi kontra nőstény rétinégerek

2008.01.31. 10:36 Suttyó a kitiltott

Hogy mi igaz ebből az „ökölcsapásból“ és „rúgdosásból“? Semmi. A világon semmi. Eleve a rendőrség is elismerte, hogy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket “szenvedett” az áldozat; a TV-szerepléséből meg egyenesen kiderült, hogy max. 1-2 pofont kapott, és kék-zöld foltjai sincsenek már... Ennyit az „ökölcsapásról“ és „rúgdosásról“.

Sebaj, csinálja csak a cigányfajvédő rendőrség és (i)gazságszolgáltatás. Nem veszik észre, hogy ezzel a botrányosan durva kettős mércével maguk alatt vágják a fát. Minél előbb elege lesz a magyaroknak a cigányfajvédő zsidókból és az általuk dédelgetett cigánybűnözőkből, minél előbb cselekszenek, annál nagyobb a túlélési esélyük. Csak emlékeztetőül, amikor a polus parkolóban barcsi cigányok intenzív osztályra rugdosták Szőllősi Tamás barcsi lakost, arról miért nem volt ertéel riport? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr72319242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása