HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

a tetves cigány

2007.12.17. 15:45 Suttyó a kitiltott

Most, hogy az aranyjánosban is kopasz az igazgató, még nincs rend. Egy tetves cigány miatt kell az egészséges, tiszta gyerekeket is vegyszerrel mérgezni. Ilyenkor hol van az ombuccmann, jogvédőhivatal meg miegymás? Miért nem lehet kitiltani az iskolából, az oda nem valókat? Miért kell egy tetves cigány miatt a többinek alkalmazkodni? Kötelező lesz lassan a buzikat tolerálni, kötelező elfogadni a füveseket, kötelező tűrni a tetveseket. Felfordult a világ, eddig fertőző betegséggel az orvos nem engedte iskolába a gyerekeket. Most egy tetves miatt mindenki vegyszerezze magát tetű ellen? Velejéig rohadt rendszer, tetvek és patkányok birodalma. Tetves patkányok szavazatai legitimizálják megélhetési képviselőinket a törvényhozásban, akiknek nem érdeke ezen változtatni, hiszen szavazóbázisuk tűnne el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr34267029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása