HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

ejnyebejnye unorkok

2007.11.29. 17:44 Suttyó a kitiltott

Húsz unork közül csak négy kért jelentkezési lapot, -a tegnapi statisztikáink alapján-, és ez aggaszt. Most két lehetőség van, a rosszabbik: háromszor annyi ork olvassa az agymenéseseim, mint unork... vagy egyszerűen elbagatelizáljátok a kérdést!

TÖBB KOMOLYSÁGOT!

Ami aggasztott, hogy nem láttam ma a majdani pogácsa beszállítómat, de megtudtam, h. csak szabadnap és nemcsak újabb vasutas sztrájk, amikor nem gurul a vagon.

Közlemény!

A bvö honlapján ugyanígy próbálkozom a publikálással, de sajnos nem csak komplett gondolatokat törölnek, hanem kisebb írásokból mondatokat, ezzel teljesen ellenkező értelmet nyernek azok tartalmai! A rétinégerek védőszentje a mai napig nem keresett meg mailban, pedig azóta tudja a mailcímem, amióta felajánlotta a cigányság nagytöbbségére jellemző viselkedési formák és azok életvitelével foglalkozó tanulmányra mutató link törlésének "wikipédiás"szellemű magyarázatát.

--------------------------------------------------------------------------------------

Amúgy nem is hiányzik egy ork magyarázata. Hiszen az is ork, aki orkokat etet! Bár éppen hétvégén mondta egy igazi unork, hogy nézz csak a bőre színére, milyen orkos. Az viszont tényleg érdekes, hogy az üzletek késő esti nyitvatartása megszavazódott. Valóban jobb ha nem itt szórakoznak, hanem máshol. Egy szórakozás mindig problémás, hiszen jókedvű az ember és akkor nem éppen halk. Akárcsak a fályglikukaexpressz amely már reggel hatkor bassza az ember fülét, mert a nagy konténereket valami irdatlan zakatolással tudják csak 90%-osan kiüríteni. Az nem számít, mert ők ötkor keltek, ne aludjon más se. Én meg azt mondom, hogy nincs minden hétvégén üvöltöző részegáradat, hiszen annyi pénz régen volt már a környéken élők zsebében, de kukabasztatás az hetente legalább egyszer van, sőt...  És a részegek 15-30 másodperc alatt hallótávolságon kívülre érnek, de ez a DANGDANGDANGDANG ez gyilkos, így reggel hatkor. Lehet hogy a bitliszfamíliának ez a csengőhangja, de én nem kérek ebből. Amúgy eszembe jutott egy édes történet.. amikor svábibogár jött a tévével, hogy Edinát elkalapálta valami bitlisz, vagy bitliszgénes pólusajtórugdosó -mindegy is melyik- a lényeg, hogy akkor Edinának több igénye volt szeretetre, mint amennyit az estémondeo anyósüléséről valaha kapott. Úgy látszik azt hiszik mindenki mindent elfelejt és cavintonon él a falu. Pedig van még aki emlékszik édes történetekre a TÖVÁLL kerítésen belülről, amikor is kifejlődött a cserebogár. Egy üveg pezsgőt ajánlok annak a kedves olvasónak, aki megmondja: "Mi volt abban a bőr mappában, amit Csucsu privatizált magának a ZUK-ból kilépve és belsejét odaadta az  estémonndeo mitfárerének a TÖVÁLL udvaron úgy negyed százada?" segítség nincs, a kérdés nem nehéz :-) 

Holnap ismét péntek, lassan összepakolom a kiszállítandó árut és bepakolok, jó hétvégét mindenkinek, ha valakinek sürgős a pezsgő, hívjon telefonon :-D  Amúgy a megfejtések jöhetnek ide, hozzászólásként. A legelső helyes megfejtő a nyertes, ha esetleg többen megírnák nem fogok kilencszáz üveg pezsit szétosztani, mert tohonya lusta felelőtlen a banda! Csak négy jelentkezési lap érkezett!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr48246946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása