HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

Áldott, békés Karácsonyt mindenkinek!

2007.12.25. 20:19 Suttyó a kitiltott

Ma,karácsony napján, ismét kitört a gyalázat. Kis méretű agresszív rétinégerek zargatják a panelcellák lakóit, nyomják veszettül a csengőt és artikulálatlan üvöltözésben törnek ki, minek végén "boldogkarácsonyt" kiáltanak és nyújtják enyves kezüket. Kuncogigabibácsi, a szivárványszponzor, ezeket most megélhetési karácsonyozóknak hívjuk?  Miért nem a sorstársaiknál próbálkoznak, a kis holokahanuka gyertyagyújtogatóknál?  Ja, és felébresztettek még pár másik lakót is, ahol adventi koszorúkat téptek le, az öregek ki sem mertek nézni. Magyar Gárdát Barcsra! Vonuljanak, masírozzanak, aztán ezek a fosztogató orkok kicsit vegyenek már vissza, és tényleg legyen már...

Áldott.. Békés.. Boldog a Karácsony!

 

A szokásos toleráns viselkedést kérném. Én nem hallottam még olyat, hogy valaki a gyerekeit az orkok által sűrűn lakott Arany János nevét gyalázó környékre küldje tarhálni, ébreszteni, üvöltözni.  Ezt a mai ébresztőt egy olyan, mint a tatárszentgyörgyi Magyar Gárda menetelés, csak épp a barcsi rétinéger negyed környékén, talán kiegyenlíthetné.

Most, hogy bezárt már a téjeszbolt is... nem tudom honnét lesz újévi malacom... majd ork szokás szerint, privatizálok egyet, zsákom van.... a hó esik folyamatosan, lábnyomaim elfedné a természet... FEHÉR KARÁCSONY...  Kedves jegyzőnő, micsoda rasszista a természet, ez nem a barnabőrű rétinégerek ünnepe ugye?  Az én nyugalmam, békém semmibe vétele természetes, de ez gyalázat, már a természet is magasról lepi be a wikipédiát és minden fehér...  Be kellene tiltani kedves városvezető megélhetési politikusok ezt a magatartást. A hó legyen sokszínű!!! Meg az egész magyar nyelvet át kell reformálni, hiszen van pár kifejezés...  pl: cigány útra ment... cigány munkát végzett.... cigánykodik....  ezek ugye azért vannak mert rasszisták vagyunk. Ja! És a cigány pecsenye... amire ugye rengeteg fokhagyma kell. Tudod miért te kicsi kis rétinéger védőszent? Mert a kárnyénak elveszi a szagát, a dögevők orra sem vesz be mindent, és az én gyomrom sem. A kijárási tilalom, nyitvatartási idő korlátozás után, a rétinéger hordák vonulása az ünnepek alatt legyen tiltott, illetve a dúvadakra érvényes általános vadászati szabályok vonatkozzanak rájuk!

A magántulajdon pedig legyen végre szent. Kocsonyát a földszinti lakó már régóta nem mer kitenni az erkélyre, sőt, már semmit.  Szép kilátás.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr72274955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása