HTML

Pillanatképek a világvégéről

Van kicsi Magyarország szélén egy elöregedő település... a híd még áll, menekülni lehet, a kalandvágyból itt maradók küzdenek tovább.

Friss topikok

Linkblog

a barcsi média

2007.11.16. 10:07 Suttyó a kitiltott

Gondoltam körülnézek a városi honlapon... találtam is egy érdekességet.. a helyi tévé és rádio lapját a barcsimédiaponthut.  Szép és korrekt, könnyű eligazodhatóságot biztosító honlap.  Egy idézet onnét:

"A Híd Televízió üzemeltetését a Kerko-Média Kft. végzi, a műsorkészítést jelentősen támogatja Barcs Város Önkormányzata. Az Aqua Rádió tulajdonosa és egyben üzemeltetője a Kevipress Kkt. Mindkét médium sajtójogi felelőse Kovács Éva."

Most akkor fehéren feketén le van írva, hogy a város szabadrabló rétinégereit is és a barcsimédiát a bvö támogatja. Érdekes kis körforgás ez, én hallgathatom a főszponzor híreit, eltarthatom a bvö megélhetési rétinéger spanjait, mindezt az én érdekemben az én adómból. 

De legalább meghallgathattam petike idelátogató megélhetési politikus nyöszörgő kérdését a video linkek közt. Kispétert vendégül látta a bvö, a barcsi rekreációs fürdő éttermében, ahol déligyümölcsös Tokaji Aszús fehér asztalt ehetett le a hájas malac és a helyi bitlisz, miközben az albán tulaj nyalta a seggüket csontig. Ugyanis ezt a vendéglátó egységet nem sikerült barcsi vállalkozónak üzemeltetni, importálni kellett egy siptár kecske pásztort erre a célra.

Méla undorral és mélységes szánalommal kezdek neki a péntek hátralévő részének, de már indulok, igen innen el. Bár északnak, de ez most kicsit sok volt mára.

A legszebb és legszánalmasabbat ide hagytam, a legvégére.... ismételt idézet a barcsimédiáról:

Barcsmédia médiaajánlat

1. Kommunikáció csatornái

2. Kommunikáció célja

Dél-Somogy és Barcs közéleti kommunikációja, kulturális hagyományok, kortárs művészetek, a város arculatának népszerűsítése.

3. Kommunikáció módja

Közszolgálati megjelenés

Híd TV stb....

Blablabal... kattintsatok a legalsó linkre.. www.aqaradio.hu és megszólal egy debreceni rádio, de legalább nem kell hallgatni az orhanngú és az éjsötét bemondónőiket. :-D


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcsimocsok.blog.hu/api/trackback/id/tr72230872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása